Magasin Höga Kusten

Jag ingår i redaktionen för flerfaldigt prisbelönade Magasin Höga Kusten.
Det är ett destinationsmagasin som jobbar med varumärket Höga Kusten.  Vi har vunnit en rad priser, bland annat Publishingpriset och Angermannalagets kulturpris. 

Bild på tidningar från Höga kusten


Femeie

Foto- och textutställning om romska kvinnor. Samarbete med fotograf Leif Wikberg. 
Utställningen mynnade också ut i ett reportage, publicerat i bland annat Fria Tidningen


Där ogräs växer


Jag har gjort flera reportageresor till Rumänien för att skildra den romska minoriteten. En av resorna mynnade ut i reportaget ”Där ogräs växer” som publicerades på flera nyhetssajter i Sverige. Det blev också en utställning som visades på Örnsköldsviks museum- och konsthall. Samarbete med fotograf Leif Wikberg. 

kvinna som håller sitt barn

Författare

Jag har på studerat Litteraturvetenskap med inriktning Kreativt Skrivande för barn och unga. Våren 2021 debuterade jag med ”Högst upp på listan” på Idus förlag. Ett år senare kom uppföljaren Halvtid på hemmaplan.
Hösten 2022 kommer Slutsignal, sista delen i serien.
Sommaren 2023 släpps en spänningsroman för unga på Rabén & Sjögren.

Jag har publicerat en deckarnovell i en novellsamling utgiven av Piratförlaget, en reseskildring utgiven av Mekong förlag samt att jag 2020 vann Tidningen Skrivas och Novellfest novelltävling på tema 20-tal.

Programledare


Jag jobbade med Sempre Media i produktionen av tio kortfilmer för sociala medier. Uppdragsgivare var Svenska Kyrkan i Själevad, Mo och Björna pastorat. 


Moderator


Jag anlitas regelbundet som moderator och konferencier för stora och små events. Framtidsforum i Örnsköldsvik 2017, musikeventet Så mycket mer 2018, Antirasistiskt forum 2018, Det skrivande livet (Bokveckan i Umeå) 2020 med flera.  

bild på två persner som sitter och pratar i två fåtöljer